Ögon

Vi använder fransar från Xtreme Lashes. Fransarna används är s.k falsk mink som är en finare form av syntetfransar. Falsk Mink är lättare och har finare fibrer.

Vi jobbar endast med s.k singles vilket betyder att EN extensionfrans fästs på EN naturlig frans. Normalt sätts 60-80 st fransar på vardera öga enl. samråd med ögonfransstylist och önskemål.

En ögonfransförlängning  tar ca 2 timmar då du som kund ligger ner hela tiden. Det är mycket avslappnande och många somnar under behandlingen.

Dina fransar har en växtcykel på ca 2 månader vilket innebär att du tappar 1-2 fransar per dag. När den naturliga fransen faller av tappar du även din extensionfrans. Detta betyder att ditt planerade återbesök bör ligga efter 3-4 veckor.

Vi avråder starkt från  s.k ”flares” dvs ett knippe fransar, med samma bas, som fästs på dina naturliga fransar. De är för tunga för att din egna frans ska orka bära dem och skadar lätt de naturliga fransarna. Dessutom blir det snabbt luckor när du tappar dem.

Vi gör alltid en konsultation innan behandling och går grundligt igenom eftervården, dvs hur du sköter dina nya läckra fransar.

Priser hittar du på vår bokningssida